Om uit de grote groep aanbieders een juiste keuze te kunnen maken heeft Zoek Je Hulp de portal
zoek-je-belastingadviseur.nl geopend.

Reden van Zoek Je Belastingadviseur portal
Belastingadviseur is geen beschermd beroep. Iedereen mag zich zo noemen. Het is dus belangrijk om enig inzicht te hebben in de kwaliteit van een belastingadviseur. Dat kan op twee manieren. Belastingadviseurs zijn vaak aangesloten bij een beroepsvereniging die kwaliteitseisen stelt. Daarnaast biedt Zoek Je Belastingadviseurs de mogelijkheid aan de adviseurs zich uitgebreid te presenteren.

Kwalitatief werk levert tevreden klanten op
Zoals gebruikelijk? U heeft een belastingadviseur nodig en vraagt in uw sociale kring rond.
Ja hoor, iemand weet er één en heeft daar prima ervaringen mee. Schijnbaar past deze adviseur bij uw kennis. Maar of dat deze partij de meest geschikte voor u is? Uw situatie en problematiek is misschien wel heel anders dan die van uw relatie. Sterker nog alvorens u uw problematiek gaat bespreken is er ook een klik/vertrouwen nodig.

Missie

Onze missie is om zowel particulieren als bedrijven de mogelijkheid te geven om zonder verdere verplichtingen in contact te komen met een belastingadviseur die past bij hun behoefte en wens.

Ambitie
Zoek Je Hulp wil met ons portal u de gelegenheid bieden om u eerst voor te laten informeren alvorens u een keuze maakt met wie u om tafel wenst te zitten. Wij bieden een portal aan en de mogelijkheid, middels de zoekmachine, waar we u en potentiële adviseurs bij elkaar brengen.
Dit doen wij door belastingadviseurs die serieus op zoek zijn nieuwe problematieken bij elkaar te brengen. Alvorens dat we uw aanvraag uitbrengen bij de belastingadviseurs, inventariseren we eerst of zij de specialisatie hiervoor ook bezitten.

NIEUW AANGESLOTEN BEDRIJVEN

ZOEK JE BELASTINGADVISEUR

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van o.a. het laatste nieuws, nieuwe functionaliteiten en aanbiedingen. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief’

Zoek-Je-Hulp.nl is een formule op verschillende gebieden, branches en bedrijfsgroepen die u gericht kan helpen met het zoeken van de juiste partij voor u of u als organisatie onder de aandacht kan brengen bij een grote groep afnemers van diensten. 

Volg ons op