Wat kunnen we voor u als ondernemer betekenen
U bent op zoek naar een boekhouder of een accountant. U wil weten welke kosten het met zich meebrengt. Dit is afhankelijk van een aantal factoren. U kunt er voor kiezen uw boekhouding te laten invoeren, of om dit (gedeeltelijk) zelf te doen. Hoeveel facturen u maandelijks heeft. Misschien heeft u extra wensen naast de gewone boekhouding, zoals advies over fiscale voordelen, omzetting naar een BV, VOF of overname van uw bedrijf in de toekomst. Wat is het verschil in kosten als u niet een boekhouder maar een accountant heeft en wat krijgt u daarvoor geleverd.

Op onze site kunt u op een eenvoudige wijze offertes aanvragen bij 3 boekhouders en/of accountantskantoren. In het in te vullen vragenformulier kunt u specifiek aangeven hoe uw bedrijfsstructuur en de daarbij horende administratie eruit ziet, wat u nu betaalt en wat daar voor gedaan wordt. Tevens kunt u aangeven wat uw wensen en verwachtingen zijn. Zoek Je Accountancy gaat uiteraard vertrouwelijk om met uw gegevens. Zoek Je Accountancy stuurt uw aanvraag door naar kantoren bij u in de regio die voldoen aan de door u opgegeven wensen en zij brengen u een vrijblijvende offerte uit. Hieruit kunt u een keuze maken welke offerte het best bij u en uw bedrijf past. Door het ingevulde vragenformulier over uw bedrijf kan het boekhoud of accountantskantoor die uw aanvraag heeft ontvangen een reële offerte uitbrengen.

U kunt er tevens voor kiezen in onze site naar de aangesloten boekhoud of accountantskantoren te kijken en daaruit uw keuze te maken van welke kantoren u een offerte zou willen ontvangen. Als u de offertes heeft ontvangen, zal Zoek Je Accountancy contact met u opnemen of u een keuze heeft kunnen maken, of dat u een nieuwe opdracht voor offertes wil.

NIEUW AANGESLOTEN BEDRIJVEN

ZOEK JE ACCOUNTANCY

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van o.a. het laatste nieuws, nieuwe functionaliteiten en aanbiedingen. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief’

Zoek-Je-Hulp.nl is een formule op verschillende gebieden, branches en bedrijfsgroepen die u gericht kan helpen met het zoeken van de juiste partij voor u of u als organisatie onder de aandacht kan brengen bij een grote groep afnemers van diensten. 

Volg ons op