UNIEK CONCEPT

Wat maakt ons anders dan…….

Het team wat achter  ‘Look 4 Service & Zoek Je Hulp’ zit, hebben allen een bepaalde ervaring met accountantskantoren, boekhoudkantoren, administratie, notarissen, makelaars en ondernemers. De knowhow is meer dan u zou verwachten van een offertesite.

Uw financiële investering is minimaal voor een maximaal rendement.

 ‘Look 4 Service & Zoek Je Hulp’ heeft 3 websites. Verdeeld op vakgebied, te weten Zoek-Je-Boekhouder.nl, Zoek-Je-Accountant.nl en Zoek-Je-Accountancy.nl. De ondernemer die op zoek is naar een accountant of juist een boekhouder zit met zijn/haar zoekterm direct op de juiste site. Zoek-Je-Accountancy.nl vangt de overige zoektermen in het algemeen op. Alle 3 de sites hebben linken met elkaar, zodat de ondernemer altijd op de juiste site terecht komt, maar u als kantoor ook bij de juiste ondernemer onder ogen komt.

Een ondernemer die op zoek is heeft de mogelijkheid om offertes op te vragen zowel bij een boekhoudkantoor als een accountantskantoor. Dit geeft u de gelegenheid een ondernemer te overtuigen dat u de juiste partij bent, door wat u meer kan bieden.

De websites zijn fris, jong en scherp. Hiermee dan ook aantrekkelijk voor de ondernemer. Het onderhoud heeft bij ons de hoogste prioriteit.

Door onze samenwerkingspartners kunnen we meer diensten aanbieden dan wat u op deze site ziet. Mocht u interesse hebben, neemt u dan contact op met onze klantenservice.

Over ons
'look 4 service & zoek -je hulp' is er op gericht net een beetje meer te doen dan een willekeurige offertesite. Ons team heeft ervaring en knowhow op verschillende vlakken. Met name in het begrijpen wat een ondernemer nodig heeft en dit te vertalen naar de het bedrijf die dat kan en wil leveren met kwaliteit.

Voor vragen maak contact met onze klantenservice of ga naar de FAQ Pagina

TESTIMONIALS

Meer Informatie nodig?

Heeft u meer informatie nodig?

Neem dan gerust contact met ons op.  Wij helpen en adviseren u persoonlijk en vertrouwelijk.

Zoek-Je-Hulp.nl is een formule op verschillende gebieden, branches en bedrijfsgroepen die u gericht kan helpen met het zoeken van de juiste partij voor u of u als organisatie onder de aandacht kan brengen bij een grote groep afnemers van diensten. 

Volg ons op