ONZE EXTRA DIENSTEN VOOR MEER OMZET VOOR UW BEDRIJF

Het wereldwijde web is heden ten dage de belangrijkste plaats om uw bedrijf aan potentiële klanten te presenteren. Veel eigenaren van websites zijn zich er niet van bewust hoe zij met hun website, een App, professionele Social Media Marketing en PR meer omzet kunnen genereren.

Daarom bieden wij u en tevens uw klanten een aantal extra diensten aan, waarvan u als een bij ons aangesloten bedrijf tegen bijzonder gunstige tarieven kunt profiteren.

Hiervoor zijn wij een nauwe samenwerking aangegaan met Michael (Mike) G.F. Mogling, eigenaar van de MGFM MEDIA GROUP in Amsterdam/Düsseldorf. Mike heeft meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van marketing, pr en specifiek e-commerce marketing en kan er voor zorgen, dat u en uw klanten een grotere omzet en meer rendement met internet presentaties behalen.

Hoe kan MGFM MEDIA GROUP deze concurrerende prijzen waarmaken?

Wij werken niet met een grote overhead en vast personeel, maar met een flexibel inzetbaar netwerk van specialisten en beproefde ZZP'ers uit de meest verschillende vakgebieden samen. Hierdoor betaalt u alleen wat u afneemt.
Afgelopen voorjaar heeft MGFM een succesvolle voordracht voor 500 Duitse artsen op de universiteit van Frankfurt gehouden over de betekenis van internet en social media marketing. Deze is hier te downloaden (op dit moment alleen in het Duits beschikbaar).

Een professionele website is het beste visitekaartje
U heeft nog geen eigen website? Dan mist u bijna 90% van uw potentiële klanten!
De meest directe en meest gebruikelijke wijze om een dienstverlener of leverancier te vinden, is via het internet.

Bij een zoekactie door een potentiële klant is het van essentie dat u een professionele, makkelijk leesbare, overzichtelijke en aansprekende presentatie kan aanbieden. Internetbezoekers zijn snel en onbarmhartig: spreekt de site niet aan, zitten er fouten in, of is het te gecompliceerd, dan bent u ze voor altijd kwijt!
Wij bieden u een mooi vormgegeven, kant en klaar voor gebruik en naar professionele marketing inzichten opgebouwde website al voor € 449,- (normale prijs € 650,--) aan.

Wilt u liever zelf uw site opmaken? Dit kan al met een simpel te bedienen CMS systeem op basis van Joomla of Wordpress voor € 135,-- (normale prijs € 195,--).

Bestaande website optimaliseren
Marktonderzoek heeft aangetoond dat 70% van de bedrijfswebsites niet meer van deze tijd zijn. Het grootse probleem is dat verouderde websites niet 'responsive' zijn. Op smartphones en op tablets, die inmiddels door ruim 70% van alle internetusers gebruikt worden, zijn deze sites slecht te bedienen en te lezen.

Daarnaast zijn veel websites nog met eigen huis-tuin-en keuken programma's gedeeltelijk zelf gemaakt en bieden qua design en techniek, maar ook vooral qua marketing niet wat een bezoeker verwacht. Het resultaat is dat bezoekers wegblijven en de website geen relevante meerwaarde aan uw bedrijf toevoegt.

Wij bieden u een gratis analyse van uw website aan. Mochten daar verbeterpunten uit komen, gaan we in overleg met u uw site tegen een acceptabel tarief optimaliseren.

Uw website moet ook worden gevonden
Het worldwide web is een jungle en om in dit oerwoud UW site te vinden is te vergelijken met het zoeken van een speld in een hooiberg. Wij zorgen er met een paar simpele en betaalbare trucs voor dat uw site bovenin de zoekmachines komt te staan. U wordt snel gevonden en bezoekers komen graag op uw site terug.

Hoe u meer bezoekers en nieuwe klanten aantrekt
Stelt u zich het volgende eens voor: u opent een winkel, maar deze heeft geen buitenreclame, geen etalage en geen goede verlichting zodat uw koopwaar aantrekkelijk gepresenteerd wordt. Het resultaat zal zijn dat klanten voorbij lopen en niet binnen komen. Dit principe zien wij vaak gebeuren met een groot aantal websites en shops.
Middels een professioneel opgebouwde social media campagne en wat gratis internet publiciteit (PR) maakt u uw site snel bekend bij een breed publiek.

De toekomst van de Apps
Het gebruik van Pc’s en laptops wordt steeds minder. De toekomst zit in smartphones en tablets. Hiervoor worden meer en meer zogenaamde Apps (Applications) ingezet, die sneller werken, gedeeltelijk los van een internetverbinding staan en vooral na een download standaard op de smartphone of tablet van een user toegankelijk/aanwezig zijn.

Op dit moment is de ontwikkeling van een app nog vrij kostbaar en kan duizenden euro’s tot zelfs tonnen kosten,
Wij bieden u de optie aan om toekomstgericht met de tijd mee te gaan en een hybride of HTML app voor onder de € 1.000,-- te laten ontwikkelen.

Hoe u met onze diensten uw klanten meer omzet bezorgt en daarmee aan u bindt
U kunt ook de bedrijven van uw klanten aan meer omzet helpen door onze diensten aan te bieden. U verdient 30% op al onze normale tarieven. Maak een afspraak met een van onze adviseurs en maak een agency afspraak. Uw bedrijf wordt bij akkoord door ons op onze verschillende websites als officiële dealer gepresenteerd

Heeft u vragen of wenst u een vrijblijvend adviesgesprek, neem dan contact op via dit formulier >>>

Vaktermen toegelicht

Een 'Template' is een soort bouwtekening/bouwpakket en bespaart veel tijd voor anders dure uren webdesign en programmering. De template bevat voorgeprogrammeerde modules, welke de webdesigner alleen nog maar hoeft in te vullen. Teksten, letterypes (fonts) of kleuren kunnen meestal vrij worden gekozen. Een (gratis) standaard template biedt meestal weinig opties voor indviduele aanpassingen en heeft vaak vaste posities waar wat kan komen. Meer professionele (en duurdere) Templates bieden vaak een ruime keuze aan modules, individuele aanpassingen en variaties. Geavanceerde templates kosten tussen 50,-- tot 200,-- euro, maar besparen veel extra programmertijd en kosten.

Extra wensen, welke niet in een template zijn geprogrammeert kunnen in enkele gevallen wel gerealiseerd worden maar kosten extra uren en geld van een gespecialiseerde software programmeur.

CMS staat voor 'Content Management Systeem' en daarmee kunt u als eigenaar van uw site zelf nieuwe pagina's, teksten en/of foto's toevoegen e/of veranderen. Zo eenvoudig als het opstellen en bewerken van een brief in word.
Dank de huidige technische mogelijkheden zijn nagenoeg alle wensen op het web realiseerbaar en vanzelfsprekend kunnen wij ook professionele individuele programmering opbasis van HTML5, PHP en CSS aanbieden. Echter praat je dan over een geheel ander prijsniveau. Vergelijk met een standard pak van de Otto of C&A en een pak op maat van een klerenmaker. Vergelijkingsgewis moet je voor geheel individueel geprogrameerde website die je met joomla of wordpress al voor ca. 1.000,-- euro krijgt gauw 5 tot 7 keer zoveel rekenen.
Zowel voor Joomla,als ook wordpress zijn honderden extensies en modules voor allerlei speciale functies beschikbaar. Dat zijn voorgeprogrammeerde kleine software programma's waarmee men allerlei functies zoals agenda's, chats, formulieren, zoekfucnties en nog veel meer kan realiseren. deze extensies zijn soms gratis en soms tussen 30,-- en 300,-- euro te koop, maar moeten dan nog naar wens geconfigureerd worden.
Akeeba BackUp is een software, welke automatisch of handmatig regelmatig een copie van uw website opslaat. Op die manier kunt u of uw webmaster altijd uw site weer terug zetten, mocht er iets kapot gaan of fout zijn. Ook kunt u daarmee uw site makkelijk naar een andere provider of domein verhuizen.
SEO staat voor 'Search Engine Optimalization'. Middels een SEO pakket wordt uw site dsudanig geoptimaliseerd en bij alle belangrijke zoekmaschines aangemeldt, zodat u overal snel te vinden bent en een zo hoog mogelijke positie (Ranking) in de zoekresultaten bereikt.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van o.a. het laatste nieuws, nieuwe functionaliteiten en aanbiedingen. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief’

Zoek-Je-Hulp.nl is een formule op verschillende gebieden, branches en bedrijfsgroepen die u gericht kan helpen met het zoeken van de juiste partij voor u of u als organisatie onder de aandacht kan brengen bij een grote groep afnemers van diensten. 

Volg ons op