Vaak gestelde vragen (FAQ)

Hier vindt u antwoorden op de meest gestelde vragen.

Mist u een antwoord? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

VOOR ONDERNEMERS

Heb ik een boekhouder of accountant nodig?
Als u aan het twijfelen bent of u het meest gebaat bent met een boekhouder of een accountant, heeft u bij ons de mogelijkheid om op onze beide sites Zoek-Je-Boekhouder.nl en Zoek-Je-accountant.nl uw vragenformulier in te vullen. In uw specifieke wensen kunt u aangeven dat u graag zou willen weten of u een boekhouder of accountant nodig hebt voor uw bedrijf en wat de meerwaarde is van de een of de ander.
Offerte aanvragen
Nadat de offertes uitgebracht zijn
Adviseer mij

VOOR AANGESLOTEN BEDRIJVEN

Wat kunnen wij voor u als boekhouder betekenen?
U bent op zoek naar klanten, omdat u weet dat u goed werk levert voor de administratie van ondernemers. Elke onderneming heeft te maken met een natuurlijk verloop in het klantenbestand. Misschien wil u groeien, uitbreiden in personeel om die kwaliteit die u voorstaat te kunnen leveren. Door u op onze site in te schrijven wordt u beter vindbaar op internet. In deze tijd van zeer groot belang.
U kunt uw bedrijf met uw logo en eventueel uw website bij de ondernemers die op zoek zijn naar een boekhoudkantoor onder de aandacht brengen. De ondernemer kan via onze site zijn bedrijfsstructuur en de daarbij behorende administratie aangeven. Tevens is er voor de ondernemer ruimte om specifieke wensen aan te geven, zoals bijvoorbeeld advies over een omzetting naar BV, VOF of een bedrijfsovername in de toekomst. U kunt op deze manier een reële offerte uitbrengen, toegespitst op de wensen van de ondernemer. Dit bespaart u veel tijd en maakt de slagingskans aanzienlijk groter.

Zoek Je Boekhouder biedt u de mogelijkheid tot grotere vindbaarheid op internet en de mogelijkheid van het werven van nieuwe klanten aan, zonder dat u daar een groot financieel risico in loopt. Zoek Je Boekhouder hanteert een goed betaalbare prijs voor de naamsvermelding op de site. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om ook op onze andere algemene site voor een minimaal bedrag een tweede vermelding te krijgen, waardoor uw vindbaarheid alleen maar beter zal worden.

We nemen contact met u op over de ondernemers in uw regio die een verzoek tot het uitbrengen van een offerte indienen. Door het uitgebreide vragenformulier kunt u bepalen of u van betekenis kunt zijn voor deze ondernemer. Als dit het geval is, brengt u een offerte uit naar deze ondernemer. Voor de mogelijkheden en kosten verwijzen wij naar de aanmelding.

Bent u op zoek naar meer begeleiding bij het werven van nieuwe klanten, dan kunnen we u in contact brengen met onze samenwerkingspartner. Wil u hier meer informatie over, neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice.
Adverteren op onze website
Klantenservice

OVERIG

Welke betaalmethoden bieden wij u aan?
U kunt bij ons betalen op verschillende manieren waaronder iDeal, Creditcard, Bancontact/Mister Cash, Paypal en Sofort Banking

Geen antwoord op uw vraag?

Vind ur hier geen antwoord op uw vragen?

Neem dan contact met ons op.

Zoek-Je-Hulp.nl is een formule op verschillende gebieden, branches en bedrijfsgroepen die u gericht kan helpen met het zoeken van de juiste partij voor u of u als organisatie onder de aandacht kan brengen bij een grote groep afnemers van diensten. 

Volg ons op